Hizmet Üçgeni Kahvaltıda Buluştu

Hizmet Üçgeni Kahvaltıda Buluştu

Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda Başkanları ile kahvaltıda buluşan Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, yapılan yatırım ve hizmetleri anlattılar.

A+A-

İlçede genel bütçe, büyükşehir ve ilçe belediyesi üçgeninde yapılan yatırım ve hizmetler anlatıldı.  Hep birlikte daha kapsamlı diyaloğun sağlanması, mevcut durum değerlendirmesi ve alınması gereken tedbir ve kararlar konusunda da görüş alış verişinde bulunuldu.

2014 yılından bu yana yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında sunum yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Tavas ve mahallerinde yaşayan vatandaşların, hizmeti en iyi şekilde almalarını sağlayarak, vatandaşların refah seviyesi ile yaşam standartlarını ve kalitesini yükseltmek bizim önceliklerimizdendir. Vatandaşlarımızın hizmet alma garantisini en yüksek seviyede tutmalıyız. Sizlerin fikirleri bizim için çok değerli. Bizler Tavas'ı sadece biz yöneteceğiz demedik. Gelin beraber yönetelim, beraber hizmet edelim dedik. Akılları çarpıştırarak, fikri paylaşarak ve beraber istişare ederek nasıl daha güzel hizmet ederiz anlayışı içinde olduk. Tavas'ın çehresini hep birlikte değiştirdik ve değiştirmeye de devam edeceğiz.  Bu da siz paydaşlarımızla istişare ederek olacaktır. Bu toplantının hizmetlerin en üst seviyede verilmesine katkı sağlayacaktır. Hizmet üçgenimizde vatandaşlarımızın en üst seviyede hizmet alması için elimizden geleninin en fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.