Hizmetler  Aralıksız Devam Ediyor

Hizmetler Aralıksız Devam Ediyor

Pamukkale ilinde yaşamak ayrıcalıktır sloganı ile yola çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede yapılan çalışmalarla dikkatleri çekiyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin 80 milyon TL’lik bütçe ayırıp başlatmış olduğu üstyapı atağında sona gelinirken, ilçedeki mühim cadde ve sokakların pek çoğunda çalışmalar neticelendi. Pamukkale Belediyesince 2017’nin Kasım ayında başlatılmış olan İncilipınar, Deliktaş ve Fatih mahallelerindeki üstyapı çalışmaları bölüm bölüm vatandaşı mağdur etmeden sürüyor. Kent merkezinde Denizli halkının ulaşım noktasında en çok kullandığı cadde ve sokaklar da öncelikli olarak tamamlanıp halkın hizmetine sunulmakta.

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’nin merkez ilçe olması konumu ile tüm Denizlili vatandaşların ulaşım ağında mühim yer tutmuş olan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Denizli halkı için mühim olan ve Pamukkale Belediyesi’nin olarak sorumluluk alanlarında olan Barbaros Caddesi, Şehit Doktor Munise Özcan Caddesi, Şehit Başsavcı Mustafa Alper Caddesi, Bursa Caddesi, Şehit Er Ali Taşöz, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi, Tokat Caddesi ile Ulus-İncilipınar bağlantısı olan 1204-1251. Sokak, İncilipınar pazaryerinin üstü olan 1222. Sokak, Çamlık Caddesi’nin altı 6010. Sokak gibi mühim erişim ağı noktalarında çalışmalar bitti.

 

GÜRLESİN, “ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZI MAĞDUR ETMEDEN GÜZELE KAVUŞTURMAK”

 

Başkan Gürlesin, İncilipınar, Deliktaş ve Fatih mahallelerinde süren üstyapı çalışmalarının muhtarlar aracılığı ile vatandaşların düzenli olarak bilgilendirilip, bölüm bölüm sürdürüldüğünü dile getirerek, üstyapı çalışmaları devam ederken, ana arter sayılan ve sorumluluk alanlarında olan pek çok cadde ve sokakların daha da güzel bir hale geldiğini, şehir merkezindeki güzelliğin tüm mahalleleri yansıması amacı ile başladığımız üstyapı çalışmalarının tamamı bittikten sonra, bir bütün halinde ilçenin çok daha güzel noktaya geleceğini dile getirdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.