Hobi Tavuklarına Hırsız Girdi

Hobi Tavuklarına Hırsız Girdi

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde, 3. Sanayi Sitesi'ndeki bir işyerinin önünde bulunan kümesten yapılmış olan tavuk hırsızlığı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

A+A-

Merkezefendi’de yapılan hırsızlık olayı kameralardan kaçmadı. Kümesteki 6 tavuktan 5 tanesini yanında getirmiş olduğu çuvala koymuş olan hırsızın, kümese girerken sergilemiş olduğu hareketler ise dikkatleri çekti.

Sümer Mahallesi 3. Sanayi Sitesi 37. sokaktaki, Hasan Hüseyin Hakan'ın sahip olduğu otomasyon şirketinin bahçesindeki kümesteki tavukları gözüne kestirmiş olan kimliği belli olmayan bir hırsız, bugün saat 02.40 sularında, işyerinin önüne elindeki çuval ile beraber geldi. Önce etrafı gözetleyen daha sonra da bir süre ağacın arkasında saklanmış olan hırsız, önce kümese gireceği kapının kilidini açmaya çalıştı ve zorladı. Kapı kilidini açamayan hırsız, tel örgüleri kesip kümese girdi. Kümesteki 1 horoz ile 6 tavuktan 5'ini çuvala koymayı başaran tavuk hırsızı, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak işyerinin önünden uzaklaştı. O anlarsa işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Şikayet Etmedi

Sabahleyin işyerine gelmiş olan Hasan Hüseyin Hakan, kümeste bulunan  tavukların yerlerinde olmadığını ve tel örgülerin kesildiğini görünce hemen güvenlik kamerası kayıtlarına bakmaya gitti. Kamera kayıtlarını incelediğinde kümese giren bir erkek şahsın tavukları çuvala koyup çaldığını görmüş olan Hakan şaşırdı. Polise şikayette bulunmayan Hakan, tavukları hobi amaçlı olarak, yumurtasını yemek için beslediklerini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.