Honaz Belediyesi'nden Hizmet Atağı

Honaz Belediyesi'nden Hizmet Atağı

Honaz Belediyesi aralık ayının sonuna kadar üç önemli projenin temel atma törenlerine hazırlanıyor.

A+A-

Bu kapsamda ilçenin Akbaş, Karaçay ve Yokuşbaşı mahallelerinde sosyal tesis inşaatlarının temelleri atılacak.

Honaz Belediyesi 2021 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde üç önemli projenin temel atma törenlerini gerçekleştirecek. İlk tören 5 Aralık pazar günü Akbaş Mahallesinde gerçekleştirilecek.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçeye verdiği yatırım sözlerini birer birer gerçekleştiriyor. Honaz Belediyesi Akbaş Mahallesi Sosyal Tesis inşaatının temeli 5 Aralık 2021 pazar günü saat 13.30’da törenle atılacak. Ardından sırası ile 12 Aralık’ta Karaçay ve 19 Aralık’ta da Yokuşbaşı Mahalelerinin sosyal tesis projelerinin temel atma törenleri gerçekleştirilecek.

Honaz Belediyesi tarafından çok amaçlı sosyal tesis olarak tasarlanan projenin temellerinin atılacağını söyleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, "Bu üç mahallemizde de sosyal tesis yoktu. Büyük bir ihtiyaç vardı. Bu yeni proje ile birlikte Akbaş, Karaçay, Yokuşbaşı ve Emirazizli Mahallelerimize hem kapalı pazaryeri olarak kullanılabilecek, hem de düğün, sünnet, mevlid gibi etkinliklerin yapılabileceği, içerisinde taziye evi, mutfak ve büfe türü iş yerlerinin de bulunacağı çok amaçlı sosyal tesisleri buralara kazandırıyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın oturup vakit geçirebileceği kıraathane ile özellikle çocuklarımızın rahat ve güvenli bir ortamda oyunlarını oynayabileceği çocuk oyun alanları ve parkta tesisimizin içinde olacak. Temelini hızlıca atıp inşallah 2022 yılı içinde de eş zamanlı tamamlamayı düşünüyoruz. Hem pazarcı esnafımız nitelikli ve sağlıklı alanda işini yapacak, aynı zamanda da vatandaşlarımız çok nitelikli güzel bir noktada alışverişlerini yapabilecek, bir arada olabilecekleri projemiz. Bu yeni proje ile birlikte pazar yerlerimiz yalnızca alışveriş yapılan merkez olmaktan çıkararak sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçların da karşılandığı sosyal tesisler olarak işlevlendirilecek. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim" dedi.

HONAZ BELEDİYESİ AKBAŞ KAPALI PAZARYERİ VE SOSYAL TESİS PROJESİ

Honaz İlçesi Akbaş Mahallesi’nde 2 bin 450 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek Akbaş Sosyal Tesis projesi, bin 750 metrekare toplam kapalı alana sahip olacak. Bu alanın bin 460 metrekarelik kısmı pazaryeri, geri kalan 280 metrekarelik kısmı ise kahvehane, taziye odası, mutfak ve iki adet iş yeri ve tuvaletlerden oluşacak. Sosyal Tesis kapalı alanlarının çevresinde ise çocuk oyun parkı, yeşil alan ve otopark bulunacak. Özel sektörün ve üreticinin yatırımlarını destekleyecek, yaşam ortamlarını iyileştirecek Akbaş Sosyal Tesis Projesi tamamlandığında mahallenin hayat standardına da olumlu katkı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.