Honaz'da İhtişamlı Açılış

Honaz'da İhtişamlı Açılış

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Honaz'a kazandırılan Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ihtişamlı bir tören ile hizmete girdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Honaz ilçesinde tamamlanana Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılmış olduğu iftar programında gerçekleştirildi. Honaz İlçe Otogarının önünde yapılan iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, 2004’ten beri Honaz'a gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştıklarını ifade ederek, Bakan, Milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanının katkıları ile Honaz’ı bulunduğu konumdan çok üst seviyede çok üst noktalara doğru hızlı bir şekilde ilerlediğini, Honaz’ın gelişiminde, değişiminde büyük katkısı sağlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye tüm Honazlılar adına teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

 

Büyükşehir'den 4 ilçeye kapalı yüzme havuzu

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ise, öncelikle vatandaşların ramazan aylarını kutladı ve Honaz'a vermiş oldukları sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Zolan, Her daim yanlarında olan ve kendilerini destekleyen Bakan Nihat Zeybekci’yle işbirliğinde Honaz’ı ve Denizli’ye pek çok güzel hizmetlerin aldığını ve almaya da devam ettiğini, Honaz İlçe Otogarını ve yanında bulunan ilçe itfaiye binasını ve kapalı yüzme havuzunu açmak için toplandıklarını, Denizli'de 4 ilçede kapalı yüzme havuzu yaptıklarını, bunların Çivril, Acıpayam, Tavas ve Honaz olduğunu gelişen büyüyen Honaz’a kendilerinin de ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını ve emek veren herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

"Şimdi Honaz vakti, şimdi Denizli vakti"

 

Katılımları ile kendilerini onurlandıran Bakan Zeybekci ve Vali Karahan'a da teşekkürlerini sunan Başkan Osman Zolan, Şimdi Honaz, Denizli ve Türkiye vakti olduğunu, Honaz, Denizli ve Türkiye için durmak yol hizmete devam edileceğini, Hep beraber koşmaya devam ettiklerini, ve Hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Muhteşem ilçe Honaz

 

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Honaz ve Denizli ile alakalı hayallerinin her birinin amacına ulaştığını görmekten ayrı bir mutlu olduğunu ifade etti ve Honaz’ın, Denizli Belediye Başkanlıkları zamanında sanki Denizli ile yarışır gibi olduğunu, Denizli merkezinde olan tüm hizmetlerin kazandırıldığı muhteşem bir ilçe olduğunu, Honaz’ın bir ticaret, üniversite, öğrenci, eğitim merkezi olması gerektiğini, Honaz'da PAÜ'nün ayrı bir kampüsünün olmasını ve Honaz’ın çevre yollarla buluşmasını, Honaz’ın otoyollar ile buluşmasını istediklerini, belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.