Honaz'ın O Mahallelerinde Su Kesintisi

Honaz'ın O Mahallelerinde Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre iki mahallede su kesintisi uygulanacak. İşte detaylar…

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi  Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre içme suyu hat bağlantıları çalışmasından dolayı 19 Temmuz 2018’de yani yarın Honaz ilçesine bağlı olan Afşinbey ve Haydar mahallelerinde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

 

Honaz’ın iki mahallesinde uygulanacak olan kesintiler ve saatleri şu şekilde:

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantılarında yapılacak onarım ve bakım çalışmaları sebebi ile Honaz ilçesinin Afşinbey ve Haydar mahallelerinde yarın sular kesilecek.

 

Bu kapsamda, 19 Temmuz 2018 Perşembe Günü

 

Honaz  içme suyu hat bağlantıları sebebi ile 09.00 – 19.00 saatleri arasında, Afşinbey ve Haydar Mahalleleri’nde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

 

DESKİ Yetkililerinden Uyarı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi  Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri vatandaşları, çevre sakinlerini kesintilerden mağdur olmamaları ile alakalı önlem almaları noktasında uyardılar.

 

Bunun yanında yapılan açıklamaya göre belirtilen mahallelerde ve saatlerde yapılacak olan çalışmaların erken bitmedi durumunda suyun bu yerlere daha erken bir saatte verileceği de dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.