Honaz Olayının Kilit İsmi Yakalandı mı?

Honaz Olayının Kilit İsmi Yakalandı mı?

Honaz Olayının Kilit İsmi Yakalandı mı?

A+A-

Denizli’nin Honaz İlçesinde önce Soner Kızılırmak ardından 18 Ekim’de Murat Uğur Pınarbaş kaybolmuştu.

Bir süre önce Murat Uğur Pınarbaş’ın anne ve babası Müge Anlı’nın programına çıkmasının ardından 2 kayıp genç Honaz’ın bir çok yerinde ekipler ve Ankara’dan getirilen kadavra köpekler ile arama başlatılmıştı. 2 kayıbın zanlısı olduğu düşünülen Fatih B.’nin yakalandığı öne sürüldü.

MericUlukus.com’un, emniyet kaynaklarına göre yaptığı haberde Fatih B’nin otelde kaldığı ve yanında 2 kişi ile yakalandığı öne sürüldü.

OTELDE KALIYORMUŞ

Denizli Emniyetine bağlı Asayiş ve Cinayet Masası ekipleri olayı gizliden gizliye soruşturmaya devam etti. Daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde Fatih B.’nin iddiaya göre, Denizli’de bir otel de sahte bir kimlik ile saklandığını tespit etti ve düzenledikleri operasyon ile Honaz Davasının en büyük şüphelisi Fatih B.’yi yakaladı ve gözaltına aldığı gündeme bomba gibi düştü.

İKİ KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Yakalanan Fatih B.  ve yanında bulunan kişilerin ifadelerinin alınması için emniyet müdürlüğüne götürüldüğü iddialar arasında yerini aldı. Bunun yanı sıra Cinayet büro ekiplerinin Honaz’da R.Ç ve M.K isimli 2 kişiyi gözaltına aldığı ve Soner Kızılırmak ve Murat Uğur Pınarbaş’ın ailelerinin savcının istediği doğrultusunda adliyeye çağırılarak bilgilerine başvurulduğu da yine iddialar arasında yerini aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.