Horoz Balıkesir'de kayıplarda! 2-1

Horoz Balıkesir'de kayıplarda! 2-1

Spor Toto 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında Denizlispor deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 mağlup oldu.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 30. hafta maçında Denizlispor deplasmanda konuk olduğu Balıkesirspor'a 2-1 yenilerek kümede kalma yolunda ağır bir yara aldı.

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta sahasında Ankaragücü'nü 3-1 deviren Denizlispor bu sefer deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 kaybederek derin bir darbe yedi. Mücadeleye oldukça etkili başlayan ev sahibi Balıkesirspor henüz 8. dakikada Mahatma Otoo ile 1-0 öne geçti. 19. dakikada sahne alan Abdulkadir Özgen skoru bir anda 2-0 yaptı.

İlk yarının son anlarında Denizlispor'da Cenk Güvenç durumu 2-1'e getirdi ve mücadele başka gol olmayınca Balıkesirspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Denizlispor bu mağlubiyetin ardından 15 puanda 15. sırada kalırken Balıkesirspor ise puanını 45 yaparak 7. sıraya kadar yükseldi ve Play-Off için yeniden umutlandı.

Denizlispor'da teknik sorumlu Hamit Cihan maç sonunda yaptığı açıklamasında, "Mücadeleye oldukça iyi hazırlanmıştık ancak olmadı. Erken yediğimiz gol bizim aleyhimize oldu. Maçı kaybettik ve oldukça üzgünüz. Oldukça az sayıda maç kaldı. Her maç bizim için artık bir final. Hala ligde kalma şansımız devam ediyor. Denizlispor ligde kalacaktır." ifadelerine yer verdi.

Denizlispor gelecek hafta sahasında lider durumda bulunan Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. 14 Nisan Cumartesi günü saat 13.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Denizlispor Çaykur Rizespor maçı beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Denizlispor - Çaykur Rizespor

Tarih: 14 Nisan Cumartesi

Saat: 13.00

Yayın: beIN Sports Max 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.