Horoz'un kozu Mehmet Akyüz

Horoz'un kozu Mehmet Akyüz

Spor Toto1. Lig takımlarından Denizlispor'da yıldız oyuncu Mehmet Akyüz, yeşil siyahlıların gol yollarındaki en büyük silahı oldu.

A+A-

Spor Toto1. Lig takımlarından Denizlispor'da Mehmet Akyüz fırtınası esmeye devam ediyor. 32 yaşındaki tecrübeli forvet kalan iki haftada yine yeşil siyahlıların en büyük kozlarından birisi olacak.

Samsunspor deplasmanında attığı iki golle Denizlispor'a hayat veren Mehmet Akyüz kurtarıcı olmaya devam ediyor. 36. dakikada oyuna girdikten sonra attığı gollerle çok önemli 1 puanın alınmasında hayati rol oynayan Mehmet Akyüz, teknik direktör Fatih Tekke'nin de en büyük kozlarından birisi oldu.

Samsun'da oyunun kaderini değiştirerek Denizlispor'a 1 puan kazandıran Mehmet Akyüz, devre arasında Giresunspor takımından transfer edilmişti. Şu ana kadar forma giydiği 13 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandıran Akyüz, yeşil siyahlıların en önemli golcülerinden biri oldu.

Denizlispor bu hafta sahasında Gaziantespor'u konuk ederken son hafta ise deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.