Horozlar Galibiyet Peşinde

Horozlar Galibiyet Peşinde

Lig'de evvelki haftalar istediğini bulamayan ve deplasmanda Altınordu'yu 4-0 yenilmesi ile hezeyana uğrayan Horozlar Eskişehirspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

A+A-

Yarın Denizlispor önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Evinde Eskişehirspor ile mücadele edecek olan yeşil siyahlı takım galibiyet istiyor. Evinde hiç galibiyet alamamış olan takım bu talihsizliği de bu maç ile yıkmayı ve taraftara ilk zaferin sevincini tattırmayı hedefliyor. Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçı Caner Ak'ın yönetecek. Karşılaşma yarın akşam sekizde başlıyor.

Es Es Enerjik Bir Takım

Denizlispor’un genel durumuna bakılacak olursa Altınordu maçı sırasında cezalı duruma düşen Alperen’le daha önce sakatlanmış olan ve bu durumu devam eden Mbamba’nın bu maçta oynayamayacağı ifade edildi. Takımın bir numarası Osman Özköylü, milli maç için verilen aradan sonra çok zor bir karşılaşma ile lige devam edeceklerini belirtti. Eskişehirspor'un çok dinamik bir takım olduğundan bahseden Özköylü, rakibin enerji dolu bir yapıya sahip olduğunu, kolay kolayda pes etmediklerini ve mücadeleyi asla bırakmadıklarını, kendilerinin de evlerinde oynamış oldukları 2 maçı da kazanamadıklarını. Eskişehirspor’un karşısında zafer elde ederek hem moral kazanmak hem yükselişe geçmek hem de taraftara ilk sevincini yaşatmak istediklerini belirterek takımına çok güvendiğini dile getirdi.

Bu arada Denizlispor’un olağanüstü genel kurulu da önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Başkan Üstek son ifadelerinde kendisinin aday olmayacağını ama adayların çıkacağını ve kazanan kişiyi destekleyeceğini ifade etmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.