Horozlar Hazır Değil

Horozlar Hazır Değil

1 Lig ekiplerinden Denizlispor Kızılcahamam kampında oynadığı hazırlık maçlarında İstanbulspor’un ardından Alanyaspor’a da mağlup oldu ve kötü bir grafik çizdi. Takım, hazır olmadığını gösterdi.

A+A-

Denizlispor ligin başlamasından önce iyi bir görüntü veremiyor. Horozlar, ilk hazırlık maçında Tracktor Sazi'yi 3 - 0 yenmiş ve umut vaat eden bir başlangıç yapmıştı. 2.hazırlık maçında ise İstanbulspor'a 1 - 0 mağlup olan Yeşil-siyahlı takım, Alanyaspor ile oynamış olduğu hazırlık maçını da 2 - 0 kaybetti.  Oynana son 2 hazırlık maçında gol atamayan, pozisyona girmekte de zorluk çeken yeşil-siyahlı ekip, hazır olmadığını göstermiş oldu.  Denizli Teknik Direktörü Osman Özköylü, ise tam kadro çalışamadığından muzdarip.

Takım Hazır Değil

Takıma yeni katılmış olanlar ile ilk gelenler arasındaki antrenman eksikliğinin kapatılması için ekstra çalışmak zorunda kaldıklarını anımsatan  Denizlispor teknik adamı Özköylü, bu sebeple henüz lige hazır hale gelmediklerini dile getirdi.

Alperen ve Recep'in kampa geç katılmalarının da handikap olduğunu ifade eden teknik adam  Özköylü, sakat olan Burak Altıparmak, Alperen ve Ziya'nın takımdan ayrı bir şekilde düz koşu yapmaları nedeni ile taktiksel antrenmanların da aksadığını dile getirdi.

Özköylü, yeni takım olmanın sancılarının olduğunu, takımda uyum sorununun yaşandığını, 4 - 5 hafta sonra ancak hazır olunabileceğin,  mümkün olan en iyi şekilde çalıştıklarını ve taktiksel çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.