Hüseyin Karadeniz Gitti,Yerine de...

Hüseyin Karadeniz Gitti,Yerine de...

AK Partili Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Karadeniz'in partisinden ihraç edilmesinin ardından Meclis üyeliklerinde değişim yaşandı.

A+A-

Pamukkale Belediye Meclisi Ağustos ayı bileşimi başladı. Hüseyin Gürlesin'in başkanlığında yapılan Meclis toplantısında üyelerde değişim yaşandı. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Karadeniz'in ihracının ardından belediye meclis üyeliğinin de düşmesi ile birlikte İsmail Balaban Meclise gelerek yerine oturdu.

 

DOĞAN'IN YERİNE BESİM

İlk değişim genel seçimlerde yaşandı. Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Ayşe Doğan'ın AK Parti Denizli Milletvekili aday adaylığı için belediye meclis üyeliğinden istifasının ardından yerine 16. sıradaki Turgay Besim Meclis üyesi olarak sıradaki yerini almıştı.

 

KARADENİZ'İN YERİNE DE BALABAN

Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Karadeniz'in ihraç edilmesinin ardından belediye meclis üyeliğinin de düşmesi ile birlikte yerine 17. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı İsmail Balaban meclisteki ilk oturumuna katıldı. Sonradan Meclis üyeliklerine gelen her iki ismin mecliste yan yana oturması dikkat çekti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.