İbrahim Tefenlili'den Polis Haftası Mesajı

İbrahim Tefenlili'den Polis Haftası Mesajı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

A+A-

Tefenlili ülkemizde huzur ve asayişi sağlamak amacı ile gece gündüz demeden çalışan Polislerin kuruluş yıl dönümünü kutladığı bir mesaj paylaştı.

 

Polis Teşkilatı’nın ülkenin köklü kurumlarından bir tanesi olduğunu dile getiren DTB Başkanı Tefenlili, polislerimizin, geçmişten günümüze büyük fedakârlık gösterip, halkın can ve mal güvenliğini sağladığını, yurdun dört bir yanında, huzur ve güvenliği sağlayan, terör örgütleri ile kararlılıkla mücadele eden Polislerimizin, dün, bugün olduğu gibi gelecekte de görevlerini başarı ile yerine getireceklerini söyledi.

 

Polislerimize her zaman minnettar olunacağını dile getiren Başkan Tefenlili, bu duygu ve düşünceler ile Polis Teşkilatımızın 173. yıl dönümünü en içten duygularla kutladığını, görevi başındaki Polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ettiğini belirtti ve şehit olan emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.