İçinde "Yok" Yok

İçinde "Yok" Yok

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’deki turizm potansiyelinin çeşidini artırmak için  devam ettirdiği sürdürdüğü çalışmalara yenisini ekledi. Belediye Kefe Yaylası’nda düzenleme çalışması yapıp, yayla turizmine önemli bir değer kazandıracak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yayla turizmine de mühim  bir yatırım daha kazandıracak. Serinhisar İlçesinin Yatağan Mahallesi’nde 1100 metrelik rakımda olan Kefe Yaylası, bilhassa yaz aylarında kamp yapmayı talep eden vatandaşların akınına uğradı.

 

Her şey düşünüldü

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kefe Yaylası'ndaki 171 bin metrekare alan içinde restoran, kasap, büfe, manav, çay bahçesi, spor alanı, oyun alanları, çamaşırhane, Yörük çadırı ve 250 çadır kapasiteye sahip kamp alanı gibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler yaptı. Yatırımlar ile Kefe Yaylası modern şekli ile vatandaşların hizmetine açıldı.

 

Denizlililer yaylaları ile buluşuyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  yaylaların Denizli’nin kültürü ve özü olduğunu, bu değerlere değer katmak, yaylaları insanlar ile buluşturmak amacı ile pek çok yatırım yaptıklarını ve yapmayı da sürdüreceklerini,  yaylada içme suyu ve kanalizasyon hatlarının baştan aşağı yenilendiğini, doğaya bir damla dahi atık suyun bırakılmadığını,  halkın rahatı ve güvenliği için tüm ihtiyaçların yenilendiğini, bölgeyi daha cazip ve standartları yüksek bir hale getirdiklerini dile getirdi.

 

Vatandaşlardan tam not

 

Yeni hizmet ile alakalı yorum yapan  Hasan Ergenay,  Melike Büyüktürkyılmaz,  Ahmet Göka ve Zennur Özgören Başkan Osman Zolan’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini, Kefe Yaylası’nın eski hali ile şimdiki hali arasında çok farklı olduğunu,  eskiden burada suyun elektriğin olmadığını  herkesin burayı gelip görmesini istediklerini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.