İddia Doğruysa, Korkunç...

İddia Doğruysa, Korkunç...

İddia Doğruysa, Korkunç...

A+A-

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uğur Dağ’a ait bir Alman kurdu cinsi köpek, gözlerinin önünde bir kişi tarafından öldürüldü.

Acıpayam’da yaşanan bir olayda Uğur Dağ’a ait bir Alman kurdu cinsi köpek, gözlerinin önünde bir kişi tarafından öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Acıpayam ilçesinde yaşandı. Hayvan severlerin iddiasına göre Uğur Dağ’a  ait olan Alman kurdu cinsi köpek, gözlerinin önünde silahla vuruldu. M.İ. tarafından öldürüldüğü öğrenilen köpeğin ölümünün ardından olay yerine çağrılan jandarma tarafından sorgulanan M.İ. nin suçunu itiraf ettiği kaydedildi.

Olayda kullanılan silahın ruhsatsız olduğu öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından hayvan severler durumu çok sert tepki gösterdi. Hayvan severler korkunç olayı sosyal medyadan, “Uğur Dağ’ın karneli sahipli köpeği çocuğunun gözleri önünde silahla vuruldu. Çocuğun durumunu tahmin etmek zor değil. Denizli Acıpayam’da gerçekleşen olayda olay yerine gelen jandarma tutanak tuttu.

Yasal yollardan tüm haklarını arayacağını belirten köpeğin sahibi Uğur Dağ “Bunu alışkanlık haline getiren geçensene iki tane cana kıyan bu caniyi gerekli cezayı alması için tüm kanuni yollara sonuna kadar gideceğim” dedi.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.