İftar Sofrası Akkonak'ta

İftar Sofrası Akkonak'ta

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde devam ettirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de olduğu iftarda binlerce Denizlili aynı sofradaydı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar sofrası Akkonak Mahallesi'ndeydi. Akkonak Mahalle Muhtarlığının önünde yapılan iftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve pek çok vatandaş katılımda bulundu.

 

Çevre sakinlerinin ramazan aylarını kutlayan Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler hep beraber dua ederek oruçlarını açtılar. Başkan Zolan, iftarlarına katılıp kendilerini onurlandıran Bakan Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Karahan'a teşekkürlerini sundu. Akkonak Mahallesi'nin alt yapısını baştan aşağı değiştirdiklerini, bu sene ise üst yapısının bittiğini ifade eden Başkan Zolan, Akkonak’ın her yönüyle hizmet aldığını, kendisinin bu hizmetlerin hayırlı olmasını dilediğini, Ramazanında mübarek olmasını dilediğini belirtti ve Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimiz daim olsun, ifadelerini kullandı.

 

Birlik ve beraberliğin göstergesi

 

İftara katılan Bakan Zeybekci ise, bu iftarların birlik ve beraberliğin göstergesi olduğuna dikkatleri çekerek, bunun bir davete icabet olduğunu, herkesin evinde mutlaka yiyeceği ekmeğinin olduğunu ama bu aile ortamında birlik ve beraberlik içinde, dosta güven düşmanlara bu kardeşliğimizin göstergesi olsun diye buraya geldiklerinden dolayı Allah razı olsun dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgilerini de sunan Bakan Zeybekci, 72 millet, 7 düvelin bir araya geldiğini, bütün işlerinin, kayıtlarının Türkiye'nin zayıflaması olduğunu, bütün gayelerinin Türkiye'yi zarara uğratmak olduğunu, Allah'ın izni ile bugüne kadar Cumhurbaşkanının dediği gibi 'Topunuz gelin' dedi, topunun geldiğini, bu milletin dimdik ayakta olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.