IGTV Yayında

IGTV Yayında

Bir zamandır dillerde dolaşan Instagram'da paylaşılan video sürelerinin uzaması konusunda sona gelindi. Bugün yapılacak olan etkinlikte duyurulacağı belirtilen IGTV sayesinde platforma 60 dakikalık videolar yüklenecek.

A+A-


Kullanıcılara yalnızca 60 saniyelik video paylaşma olanağı sunan dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram, bir süredir bu uzunluğu 10 dakikaya çıkarma çalışmaları üzerinde denemel yapıyordu. TechCrunch’dan alınan haberlere göre çok yakın bir zamanda platformun ‘Keşfet’ sekmesine IGTV bölümü ilave edileceği öğrenildi.

IGTV bölümü ile kullanıcılar, YouTube’daki vlog benzeri videolarını paylaşabilecek. Alınan son bilgilere göre Instagram, 15 saniyeyle 60 dakika arasındaki videoları da destekleyebilecek. Bunun yanında  4K görüntü kalitesi sunabileceği gibi dikey odaklı veya tam ekran videolar da paylaşılabilecek.

Hemen Güncelleyin

Son olarak belirtelim IGTV platformu son güncelleme ile dünya çapında yayınlandı. Googleplay ya da Applestore platformlarından son sürüme güncelleyerek IGTV’ye ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.