İhracat Şampiyonları İçin Ödül Zamanı

İhracat Şampiyonları İçin Ödül Zamanı

DENİB üyesi 79 firma 31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 16.00 ‘da Dedeman Park Otel Denizli 'de yapılacak DENİB “ 2016-2017 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde ödüllerini alacaklar. Ödülleri Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci verecek.

A+A-

“İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde en fazla ihracat gerçekleştiren üye firmalara ödül vereceklerini belirten TİM Başkan V./DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ödül Töreni’nde geçmiş yıllarda olduğu gibi DENİB üzerinden en fazla ihracat gerçekleştiren Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren imalatçı-ihracatçı firmalara ödül verileceğini söyledi.

 

Kocasert, yaklaşık 200 ülkeye yıllık 3 milyar dolar üzerinde ihracat yapan, tüm olumsuzluklara rağmen ihracatını arttırmayı başaran ihracatçılarımızı motive etmek, ihracatçılarımızın Türk ekonomisine, istihdamına, büyümesine verdiği katkının kamuoyunda daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz geleneksel hale gelen "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" ile ödüllendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Söz konusu törene, DENİB üyelerinin yanı sıra diğer İhracatçı Birliklerinin Başkan ve üyeleri, Denizli protokolü, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlaması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.