İki Ayrı İlçede Kazalar

İki Ayrı İlçede Kazalar

Denizli ilinin Buldan ve Çal ilçelerinde meydana gelen kazalarda 9 kişi yaralandı. İşte iki kaza hakkındaki tüm ayrıntılar.

A+A-

İlk Kaza, dün öğlen 12.00 sularında, Süleymanlı Mahallesi'nde gerçekleşti. Çöp toplama görevinde Buldan Belediyesi'ne ait Mehmet Güngör şoförlüğündeki 20 RK 210 plakalı çöp kamyonu, şoförün denetiminden çıkıp şarampole devrildi ve takla atıp ters döndü. Çevredeki vatandaşların haber etmesi ile olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis birimleri gönderildi.

Araçtan çıkarılmış olan 3 yaralı Mehmet Güngör ile işçiler Mustafa Doğru ve Muammer Bağrıaçık, ambulans ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldüler. Burada gerçekleştirilen ilk müdahaleden sonra yaralılar, Servergazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

ÇAL’DA 6 YARALI

Dün bir başka kazada Çal’da meydana geldi. Hafif ticari araç ile karşı taraftan gelen otomobilin çarpıştığı kaza sonucunda, 2'si çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı.

6 kişinin yaralandığı üzücü vaka, dün saat 15.00 sularında, Süller Mahallesi yolunda gerçekleşti. Süller Mahallesi yönüne giden Bülent Gündoğdu şoförlüğündeki 20 SE 995 plakalı otomobil ile karşı taraftan gelen İrfan Ağar'ın yönetimindeki 20 ZP 510 hafif ticari araç birbirine girdi. Kaza sonucunda, her 2 araç da savrulup yolun dışına çıktılar. Her iki şoförle birlikte araçlardaki 16 yaşındaki Fatma Gündoğdu, Berkay Gündoğdu, 2 yaşındaki Beril Su Gündoğdu ile Leyla Ağar yaralandılar.

Yaralı vatandaşlar, çevredekilerin çağırdıkları ve hemen olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere kaldırıldılar. Yaralıların durumunun iyi olduğu ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.