İki Mahalle Artık Birbirlerine Bağlı

İki Mahalle Artık Birbirlerine Bağlı

Trafik yükünü alacak, yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak yol, Büyükşehir Belediyemizin Üçgen’de yapacağı çalışma nedeniyle de alternatif bir güzergah olacak” dedi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi, 2 milyon liralık yatırımla Karakurt ile Kale Mahallesini açtığı modern yolla birbirine bağladı. Sıcak asfalt çalışmasında sona gelinen 3,2 kilometrelik yolda incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahallerimize önemli bir artı değer katacak yol, OSB’ye gidiş-dönüşte ve Ankara yoluna ulaşımda önemli bir nokta olacak. 

Pamukkale Belediyesi üst yapıda yatırım atağını sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Merkez mahallelerden en uç noktadaki mahallelere kadar her noktada üstyapı çalışmaları ara vermeksizin sürüyor. Pamukkale Belediyesi üst yapı atağında önemli bir çalışmayı daha tamamlayarak halkın hizmetine açtı. 2 milyon liralık bir yatırımla Pamukkale Belediyesi, Karakurt’un yukarı mahallesi ile Kale Mahallesini açtığı yolla birbirine bağladı. Sıcak asfalt çalışmasında sona gelinen 3,2 kilometre uzunluğundaki yolda Başkan Gürlesin incelemelerde bulundu.

“YOL BİRÇOK ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENECEK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 68 mahallenin tamamında üst yapıdan diğer ihtiyaçların tamamlanmasına kadar yatırım atağına devam ettiklerini söyledi. Karakurt ile Kale Mahallesi’ni açtıkları yolla birbirine bağladıklarını belirten Başkan Gürlesin, yolun çok ciddi anlamda önemli bir güzergah olacağını vurgulayarak şunları dile getirdi, “Hayallerimiz ne ise bir bir Pamukkale’de gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üstyapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. O önemli yatırımlarımızdan biriside yukarı Karakurt Mahallemizle-Kale Mahallemizi birbirine bağladığımız yol oldu. 2 milyon liralık ciddi bir yatırım yaptığımız bu yol çok önemli bir görev üstlenecek. Servis araçları ve diğer araçlarla çok ciddi bir sirkülasyonun olduğu Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye ulaşımda ve şehir merkezinden Ankara yoluna geçişte bu yol önemli bir güzergah olacak. Bu yol Kale ve Karakurt Mahallemizin gelişimine de önemli artı değer sağlayacak. Trafik yükünü büyük oranda alacak bu yolumuz ayrıca vatandaşlarımıza zaman ve yakıt tasarrufu imkanı sunacak. Ayrıca bilindiği üzere Denizli Büyükşehir Belediyemiz trafik yoğunluğu yüksek olan Üçgen Kavşağı’nda ciddi bir düzenleme çalışması yapacak. İzmir, Antalya ve Ankara yolları geçiş güzergahı olan Üçgen’de çalışmaların başlamışıyla da açtığımız bu yol, Ankara yoluna ve OSB’ye ulaşımda alternatif ciddi bir güzergah olacak. Üçgen projesi başlamadan önce yaptığımız bu çalışma bile Denizli Büyükşehir Belediyemizle halkımıza hizmet noktasında ne kadar uyumlu, el ele hareket ettiğimizi göstermektedir. Biz Pamukkale halkımıza üstyapıdan diğer hizmetlerimize kadar her alanda en iyisini vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BÖLGEMİZ KAZANDI”

Böylesi bir yatırımı bölgeye kazandırdığı için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini sunan Kale Mahalle Muhtarı Turgut Can’da, “Bu yatırımla mahallemizdeki

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.