İki Pompalı İle Kalabalığa Saldırmıştı!

İki Pompalı İle Kalabalığa Saldırmıştı!

Türkiye bugün Aydın ilinin Nazilli ilçesinde meydana gelen damat katliamı ile güne uyandı. 5 kişinin katledildiği olayın faili Mustafa Duran’ın emniyet güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

A+A-

Nazilli’de boşanmak üzere olduğu eşinin de içlerinde olduğu ve yemek yiyen kalabalığa pompalı tüfek ile ateş açıp 3'ü Denizli Tavaslı olmak üzere 5 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralamış olan zanlı Mustafa Duran’ın polise ekiplerine teslim olduğu ifade edildi.

Misafirler Öldü

Mustafa Duran eşi Tülin Duran ile boşanma aşamasında idi. Daha öncede sorun yaşayan Tülin Duran kızının telkinleri ile babasının evine gitti ve Mustafa Duran’a boşanma davası açtı. Mustafa Duran yanında getirmiş olduğu 2 pompalı tüfek ile kayınpederinin evinde yemek yemekte olan kalabalığa kurşun yağdırdı. Saldırı neticesinde evde misafir olarak bulunan Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya, kayınbirader Birol Karakılıç ve eşi Emine Özlem Karakılıç olay yerinde, diğer kayınbirader Bekir Cihan Karakılıç ise kaldırılmış olduğu hastanede yaşamını yitirdi.  Mustafa Duran’ın eşi ve kızı Tuğçenur Duran’ın da içlerinde olduğu 4 kişi de yaralandı. Saldırı sonucunda ölenlerden Birol, Bekir Cihan ve Emine Karakılıç’ın Denizli ilinin Tavas ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları ortaya çıktı.

Katliam yerine gelen 09 RG 745 plakalı aracı ile kaçan cinayet zanlısı Mustafa Duran, sabah sularında Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine gelerek teslim oldu. Duran, sorgulanması için emniyete götürüldü.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.