İl Başkanı Filiz'den, Bahçeli'ye Övgüler

İl Başkanı Filiz'den, Bahçeli'ye Övgüler

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Partide FETÖ ile ilgili olarak bir komisyon kurulduğunu ve bu komisyon ile parti içerisindeki FETÖ’cülerin tespit edildiğini ve edilmeye devam ettiğini belirtti.

A+A-

Türkiye gündemi ve Denizli gündemindeki önemli konuları değerlendirmek ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, kurmaylarıyla birlikte kameraların önüne geçti. Sabah saatlerinde il yönetimi ve ilçe yönetiminde bulunan AK Partililer ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, FETÖ operasyonlarını değerlendirdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.  

 

‘HERKES MERAK EDİYOR’ 

AK Parti içerisinde FETÖ’ye yönelik bir çalışmanın yapılıp yapılmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, FETÖ’ye yönelik tüm kurumlarda operasyon yapılırken, AK Parti’de böyle bir çalışmanın yapılıp yapılmadığı yönünde herkesin merak içerisinde olduğunu ifade eden Filiz, “Samimiyetimle söylüyorum. Ben AK Parti İl Başkanıyım. Yüzlerce üyemiz, teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızın hepsinden sorumluyum. Teşkilat bütünlüğü AK Partide çok önemlidir. Genel kurullarımızda kavga, dövüş olmamıştır. Birbirimizi karalama kampanyası içine parti içinde girmeyiz. Böyle bir şeye ben izin vermem. Siyasette ne zaman yapılacak! Yapılıyor ve yapılmaya devam ediyor. Gerek Cumhurbaşkanımız, gerek Başbakanımızın açıklamaları var. Ekonomi Bakanımız 17-25 Aralık sonrası mücadele konusundaki kararlığını iletmişti. Bakanımız TUSKON’a bağlı işadamlarının yurt dışında yapılan fuarlarına engelleme gelmişti. Bu hain FETÖ yapısıyla ilgili en net mücadelelerden birisiydi” dedi.  

 

KOMİSYON ARAŞTIRIYOR 

AK Parti içerisinde 19 ilçe başkanının da yer aldığı bir komisyon kurulduğunu ve bu komisyonun parti içerisinde FETÖ ile ilgili çalışma yaptığını belirten Filiz, “İlimizde komisyon kurduk. Komisyonda 19 ilçe başkanımızda bilgilerini alarak çalışma yapılıyor. İçimizde gerek FETÖ ile ilgisi, ilişkisi olan varsa bu kişiler tespit ediliyor ve parti ile ilişkileri sonlandırılıyor. Bu konuda kırmızı çizgilerimiz nedir? Kıstasımız 17-25 Aralık’tan sonrası bu yapıyla ilişkisini devam ettiren, derneklerinde yer alan, bankalarına para yatıran, himmet toplayan ve okullarıyla ilişkisi bulunan kişilerdir. Değerlendirmelerimizi bu çizgiler içerisinde yapıyoruz” dedi.  

DEVLET BAHÇELİ'YE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM

15 Temmuz darbesinden sonra takındığı tavır ve Milli İradeden yana duruşundan dolayı Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederim.Sayın Bahçeli Devlet adamlığını ortaya koymuştur.Sayın Bahçeli ve partisine bakış açımız değişmiştir.Devletin ve milletin bekası söz konusu olunca bütün siyasi düşüncelerini bir kenara koymuş ve tercihini Milletten yana koymuştur.Kendisine özellikle teşekkür ederim

 

‘MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK’ 

Çalışma yaparken sapla samanı karıştırmama konusunda dikkat ettiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Çalışmaları yapanken sapla samanı karıştırmama konusunda dikkat ediyoruz. Üyelerimizden tutuklanan varsa AK Parti içerisinde üyelik ile ilişkileri sonlandırılıyor. AK Parti çok büyük bir camia, Denizli’de 100 binleri aşan üyeye sahip en büyük sivil toplum kuruluşu. Böyle büyük bir kurum içerinde buna sempati duyan veya içinde olmuş kişiler olabilir. Ama bu hainlere yönelik mücadelemizi kararlı bir şekilde ile devam ediyoruz” dedi.  

 

‘OPERASYONLAR DEVAM EDECEK’ 

FETÖ’yle ilgili tüm kurumlarda operasyonların devam edeceğini ve siyaset, belediyelerde de bu operasyonların yapılacağını iddia eden Filiz, “Operasyonların yukarıdan yapılarak aşağıya, aşağıdan yukarıya doğru yapılmamalı. Kamu kurumlarından bu yapıyı temizlemeden siyasete başlamak doğru olmaz. Devlet kurumlarında temizliğin sonlandırılması ardından ilimizde ve diğer illerde her alanda yapılacaktır. Belediyelerimizde diğer kurumlarda kararlılıkla gidecektir. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.