İl Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Denizli’de uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Hafta içerisinde ekipler Çameli’nde bir operasyon yaptılar.

A+A-

Yaptıkları operasyon zehir tacirlerine darbeler vuran Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son operasyonlarını Çameli ilçesine bağlı olan Belevi Mahallesi'nde yaptılar. Mahallede uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Ekipler Takibe Aldı

Denizli ilinin Çameli İlçesi Belevi Mahallesi'nde izinsiz bir şekilde kenevir ekip uyuşturucu madde imal ettikleri ve bunun ticaretini yaptıkları iddia edilen şahsa yönelik ihbar sonucunda Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Bahsi geçen şahıs hemen Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafında takibe alındı. Şüpheliyi takip etmeye başlayan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23 Temmuz 2018 Pazartesi günü zanlıya ait olan ev  ve civarlarında arama başlattı.

Uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen adamın evinde yapılmış olan arama çalışmaları sonucunda Bin 546 gram kubar esrar, 53 tane kök kenevir bitkisi, 1 tane ruhsatsız av tüfeği ile 1 tane elektronik terazi ele geçirildi.

Tutuklandı

Ele geçirilmiş olan uyuşturucu ve malzemelere Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından el konuldu. İşlemlerinin yapılmasından sonra adli makamlara gönderilen 1 zanlı tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.