İlginç Bir Yerden Çıktı

İlginç Bir Yerden Çıktı

Akishaber haber merkezimizden 17 Temmuz’da Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'nde kuaförlük yapan Murat İnanç'ın kayıp haberini yapmıştık. İnançtan sevindiren haber geldi.

A+A-

17 Temmuz'da Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'nde yaşayan Denizlili Murat İnanç'tan haber alınamamıştı. İnanç’ın ailesini ve yakınlarını sevindiren haber bugün sabah sularında alındı. Çamelili Murat İnanç; Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesindeki Köyceğiz Gölü’nün Peçenek bölgesinde hemen hemen 1 saat evvel bir teknede bulundu. Murat İnanç'ın herhangi bir yaralanma veya sağlık sorunu olmadığı ama tedbir olması için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kayıp İnanç'ın niçin kaybolduğu ile alakalı net bir bilgi verilmezken jandarma ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ne Olmuştu?

Denizli  Çamelili  olan  ve Muğla'nın Ortaca/Dalyan kasabasında ikamet eden Murat İnanç'tan bir süre haber alınamamıştı. Sabah işe gidip akşamda dükkanı kapatan ama eve dönmeyen İnanç’ın babası ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde “bir ağaçın dibindeyim ama nerde olduğumu bilmiyorum” demesi ile aile harekete geçmiş ve durumu jandarma birimlerine iletmişlerdi. Jandarma ekiplerine arama çalışmalarında Dalyan halkı da yardımca olmuştu.

Üzüntülü ve telaşlı aile bulan veya görenlerin insanlık namına 0536 246 02 58 veya 05447310024 bu numaralara haber vermelerini rica etmişlerdi. Dün gece çalışmış olduğu kuaförün patronunu arayıp konuşman ve yalnızca ağlayan İnanç’ın bugün bulunması herkesi sevindirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.