İlk Ders Zilini Başkan Zolan Çaldı

İlk Ders Zilini Başkan Zolan Çaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008-2009 eğitim öğretim senesinde başlattığı “Eğitim için El Ele” projesi 11. senesinde de dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olmayı sürdürüyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisince başlatılan Eğitim İçin El Ele projesinde yeni eğitim öğretim dönemine başlandı. Yeni eğitim döneminin başlaması münasebeti ile Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde bir tören yapıldı. Burada konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci yeni bir döneme başlangıç yaptıklarını belirterek , yeni bir heyecan ve mutluluk ile gençlerin yüzündeki heyecanı ailelerin yüzündeki tebessümü görmenin kendilerini heyecanlandırdığını ve iyi ki bu projeyi başlatıp ve devam ettirdiklerini belirtti.

" Gençlik, hazine demektir "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını dileklerini ileterek, bir ülkenin zenginliğinin ne değerli madenleri ile ne de sahip olduğu topu ile tüfeği ile eşdeğer olduğunu,  asıl zenginliğin gençlik olduğunu, gençliğin, hazine demek olduğunu,  gençliğin bilgiyle donandığında, milli ve manevi değerler ile geleceğe hazırlandığında ülkelerin kalkındığını, güçlenip,  güzelleştiğini belirtti.

"Sizlerde üniversitede gençlere katkı sağlayacaksınız"

Eğitim İçin El Ele projesinin dayanışma ve kardeşlik anlamında değişik bir boyutu olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, bu proje ile birbirlerine sahip çıkmayı ortaya koyduklarını belirterek “İnşallah sizlerde üniversitede okurken sizlerden sonra gelen gençlere aynı şekilde katkı sağlayacaksınız" şeklinde konuştu ve yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zilini çaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.