İnsanlar Konuşarak Anlaşamıyor !

İnsanlar Konuşarak Anlaşamıyor !

Denizli’de Kurban Bayramının sükunet içinde mutlu bir şekilde geçirilmesi beklenirken gerek meydana gelen kazalar gerekse silah sesleri ile halkın huzuru kaçtı.

A+A-

Kurban Bayramının 3. Gününde de trafik kazaları eksik olmadı. Gerek ülke çapında meydana gelen ölümlü kazalar gerekse Denizli’de gerçekleşen yaralanmalı kazalar insanları hüzne boğdu. Bunun yanında magandaların bayram günü attıkları kurşunlar ise pek çok insanın insanın huzurunu kaçırmaya yetti. Çamlaraltı mahallesinde de aralarındaki problemi insan gibi konuşarak çözemeyen 2 hasımdan bir tanesinin silahını çekmesi mahalleliyi panikletti. İşte olayın detayları.

Yaralayıp Kaçtı

Çamlaraltı mahallesinde karşılaşmış olan iki hasımdan birinin silahına davranması ve 6 el ateş etmesi bir oldu. Silahı çeken şahıs, hasmını bacağından yaralayarak kaçtı.

Vaka dün saat 21.00 sularında Çamlaraltı mahallesinde gerçekleşti.  İsimleri henüz tespit edilemeyen iki hasım yolda karşılaştılar. Kısa süreli tartışmanın ardından insan gibi konuşamayacaklarını anlayan zanlı hemen silahını çekti ve hasmının ayaklarına doğru 6 el ateş ederek kaçmaya başladı. Almış olduğu kurşunlar ile bacaklarından yaralanmış olan kişi hemen çevre sakinlerinin haber edilmesi ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye sevk edildi.

Olayın ardından saldırı yerine gelen polis ekipleri burada 6 adet boş kovan buldular. Olayın ardından kaçmış olan şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.