Instagram’da Hikayeler Artacak

Instagram’da Hikayeler Artacak

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram kendisini yenilemeye devam ediyor.

A+A-

Instagram kullanıcıları, yeni gelen bir özellik ile arkadaşları tarafından paylaşılan hikayeleri kendi profillerinde paylaşabilecekler. Fakat bunun yapılabilmesi için arkadaşınızın sizi o hikayede etiketlemiş olması gerek.


En popüler resim ve video paylaşma platformları arasında olan Instagram, yeni bir özelliği ilan etti. Artık bir arkadaşınız kendi hikayesinde sizden bahsetti ise siz de aynı hikayeyi kendi profilinizde paylaşabileceksiniz. Yenilikler bununla da sınırlı değil alıntıladığınız hikayeye yeni resim ve videolar da ekleyip üstünde değişiklikler de yapabileceksiniz.

Uyarıyı Onaylarsanız 

‘@mention Sharing’ ismindeki bu özellik, yalnızca o hikayede etiketlenen kullanıcılar için geçerli oluyor. Etiketleme yapmadan evvel uygulama size “Bahsedilen kullanıcılar 24 saat içerisinde bu hikayeyi tekrar yayınlayabilir” uyarısını sunacak. Daha sonra hikayede bahsi geçen kullanıcılara mesaj yolu ile ‘Bunu hikayene ekle’ linki gönderilecek.

Hikaye tekrar paylaşıldığında üstünde istediğiniz değişiklikleri yapabileceksiniz ama diğer kullanıcılar, ilk paylaşan kişinin ismini görecekler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.