Instagram'da Yeni Etkileşim

Instagram'da Yeni Etkileşim

Instagram sürekli yaptı güncellemeler ile son dönemde çok dikkat çekmeye başladı. Şimdi de kullanıcılılar çok beğenecekleri bir özellik geliyor.

A+A-

Önceki haftalarda IGTV'yi tanıtan sosyal medya platformu Instagram şimdi de 'Bana soru sor' özelliğini programa entegre etti. Milyonlarca insanın tercih ettiği sosyal medya platformu Instagram, geçen haftadan beri testlerine devam ettiği 'Bana Soru Sor' özelliğini resmen kullanıma soktu.

Instagram’ın “Bana soru sor” Özelliği Nasıl Kullanılır?

Son güncellemeden itibaren kullanıcılar arasında etkileşimi daha fazla arttırmayı hedefleyen ‘Bana soru sor’ özelliği kullanıcılara sunuldu. Peki Instagram ‘Bana soru sor’ özelliğini nasıl kullanacaksınız? Yeni tanıtılmış olan bu özellik ile takipçileriniz size sorular sorabilecekler ve onlar ile hikayeler üstünde iletişim halinde olabileceksiniz.

BANA SORU SOR ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

- Evvel ilk yapacağınız şey Instagram ana sayfasındaki Hikayeler bölümüne giriş yapmak olacak.  Bu bölümü uygulama ana sayfasının hemen sol tarafından köşede bulabilirsiniz.

-Hikayenizi meydana getirecek ana görsel veya yeni videoyu meydana getirdikten sonra, sağ üst kısımdaki çıkartmalar sekmesine girmeniz gerek.

-Burada bulunan çıkartmaların arasında Sorular isminde yeni bir simge olacak. İşte yeni özellik kullanılabilmesi için bu çıkartmayı seçmeniz gerekmekte.

-Böylelikle soru bölümünü açtınız. Burada insanların size sormak istediği soruyu tespit etmeniz gerekmekte .

-Eğer son düzenlemeler de yapıldı ise Bana Soru Sor özelliği paylaşım için artık hazır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.