İş Dünyası Fuardan Umutlu

İş Dünyası Fuardan Umutlu

İş Dünyası Fuardan Umutlu

A+A-

Almanya’nın Frankfurt kentine giderek Heimtextil 2018’e katılan Denizlili tekstilcileri ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, dev fuarın Türkiye’nin ihracattaki 2018 hedefleri için çok güzel ve iyi bir gösterge olduğunu söyledi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Almanya’nın Frankfurt şehrinde. Çok sayıda Denizlili tekstilcinin stant açtığı Heimtextil fuarına katılmak için Frankfurt’a giden Milletvekili Şahin Tin, ayağının tozuyla fuarı gezip Denizlili işadamlarıyla bir araya geldi.

 

“DENİZLİ RÜZGÂRI ESİYOR”

 

Beraberinde Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve TİM Başkan Vekili, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ile birlikte, fuarda stant açan Denizlili tekstilcileri ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin, hemşerilerinden fuar hakkında bilgi aldı, taleplerini dinledi ve görüş alış verişinde bulundu. Milletvekili Şahin Tin; “Her yıl olduğunu gibi 2018 yılında da Denizli’den fuara katılan firmalarımız stantlarında sergiledikleri ürünlerle Heimtextil fuarına damgasını vurmuş. Görünen o ki Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Ev Tekstil Fuar’ında Denizli rüzgârı esiyor” dedi.

 

“İŞ DÜNYASI UMUTLU”

 

Heyetle birlikte gezilen stantlarındaki hareketlilik ve yoğun müşteri ilgisine dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin, hemşerilerinin Heimtekstil 2018 Ev tekstil Fuarı hakkında olumlu görüşlerinin 2018’in Türkiye için nasıl geçeceği yönünde işaretleri içerdiğine dikkat çekti. Şahin Tin; “Ev Tekstil Fuarında ciddi bir hareketlilik var. Yaşanan bu hareketlilik Türkiye’nin ihracat hedefleri konusunda çok güzel ve önemli bir gösterge. Fuar alanında yaptığımız stant gezilerinde de iş dünyamızın temsilcilerinin görüşlerinin de bu yönde olduğunu gördük. 2018’in işaretlerini 2017’nin son çeyreğindeki olumlu gelişmelerle de yaşadık. Denizli ilimiz olarak 2017 yılında olduğu gibi inşallah 2018 yılında da Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin de destekleriyle daha da iyi bir yıl geçireceğimizi umut ediyoruz” dedi.

 

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.