İşçiler İsyan Etti

İşçiler İsyan Etti

TOKİ inşaatında bazı işçilerin intihar etmeye kalkıştıkları ifade edildi.

A+A-

Denizli’de toplu konut inşaatında çalışan bazı işçilerin, 3 aydır paralarını alamadıkları sebebi ile 18 katlı binanın çatısı ile yüksekliği 50 metre olan vincin tepesine çıkıp, intihara kalkıştı ifade edildi. Polis ekiplerinin, eylemlerini sürdüren işçileri ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Eylemleri Sürüyor

​Olay, bugün saat 14.00 sularında Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. İki firmanın ortak sürdürdüğü toplu konut projesinde çalışan işçilerden bazıları, 3 aydır paralarını alamadıkları gerekçesi ile, 18 katlı bir binanın çatısına ve 50 metre yükseklikteki vincin tepesine çıktılar. İntihar edeceklerini ifade eden işçileri gören mesai arkadaşları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, binaya girerek, işçileri ikna etmek için çalışma başlattı.

İkna Edildiler

Denizli'de, 3 aydır paralarını alamadıkları iddiasıyla çalıştıkları toplu konut inşaatında yüksekliği 50 metreyi bulan vincin tepesine ve binanın çatısına çıkıp, eylem yapan işçileri polisler ikna ederek, aşağı indirdi. Binanın çatısına ve vincin tepesine çıkan 20 işçi, polislerin ikna çabaları sonucu eylemlerinden vazgeçirildi. İşçiler, ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.