İşiniz Yoksa Dışarı Çıkmayın

İşiniz Yoksa Dışarı Çıkmayın

Türkiye kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor. Denizli’de de durum aynı şekilde. Peki hafta sonu havalar nasıl olacak? Kavrulmaya devam edecek miyiz? Yoksa havalar serinleyecek mi? İşte detaylar…

A+A-

Sağanak yağış, dolu ve seller ile dolu bir haziran ayından sonra temmuz ayı tüm kavuruculuğu ile kapımıza dayandı. Nefes aldırmayan sıcaklar 35 derecenin altına inmezken Denizli’nin bazı ilçelerinde sıcaklıklar hafta içi 40 derecelere kadar dayandı. Peki cumartesi Pazar sıcaklıklarda bir değişme olacak mı? Bu haberi okumadan dışarı çıkmayın.

 

Hafta sonu Denizli’de sıcaklıklar yine bunaltacak. Serinleme gibi bir şey söz konusu değil. Sıcaklık 35 derecenin altına düşmeyecek hatta Pazar günü bol güneşli ve 36 derece olacak. Pazartesi ise yine 35 derecelerde seyredecek.

Cumartesi günü saat 12.00 ile 18.00 saatleri arasında bol güneşle beraber sıcaklıklar 36 dereceye kadar dayanacak. Pazar günü de aynı durum söz konusu.

İlçeler Kavruldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hafta içinde açıklamış olduğu verilerde bilhassa Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Buldan, Honaz ve Beyağaç ilçelerinin kavrulacağı ifade edilmişti. Bu ilçelerde sıcaklığın 40 dereceye dayandığı dile getirilmiş ve  bu ilçelerde ikamet eden vatandaşların özellikle öğlen güneşin en tepede olduğu vakitlerde dışarı çıkmamaları uyarı yapılmıştı.

 

Uzmanlar tarafından yapılan uyarılarda da özellikle kalp, tansiyon hastalarının aşırı sıcaktan etkilenebilecekleri dile getirilirken mümkün mertebe dışarı çıkılmaması belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.