İşitme Engelli Basketbolcular...

İşitme Engelli Basketbolcular...

İşitme engelli basketbolculardan Başkan Zolan’a ziyaret

A+A-

Kazandıkları kupayı Başkan Zolan'a getirdiler...Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasının ardından kazandıkları 2'ncilik kupası ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Sporcuları kutlayan Başkan Zolan, “Sizleri desteklemeye ve daha büyük başarılar için yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ankara’da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Süper Ligi play off müsabakalarında 2. olan Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve İşitme Engelliler Meclisi Federasyonu İl Temsilcisi Sevil Güngör, Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sarıoğlu ve basketbolcular katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin engellilere yönelik yaptığı çalışma ve desteklerden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür eden Güngör, "Böyle bir başarıyı ilimize kazandıran sporcularımızla sizleri ziyaret etmek ve başarıyı sizinle paylaşmak istedik” dedi. Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sarıoğlu ise, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

"Her zaman sizlerin yanında olacağız"

 

Türkiye ikincisi olan ve yurt dışında Denizli’yi temsil etmeye hak kazanan takımı başarılarından dolayı tebrik eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler sizleri çok seviyoruz ve her zaman sizin yanınızda olmaya, kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz. Sizleri görmekten dolayı çok mutlu oldum. Özellikle başarınızı duyduktan sonra yaşadığım mutluluğu anlatamam” dedi. Ziyaretin sonunda oyuncular Başkan Osman Zolan’a ismini yazılı olduğu 20 numaralı formayı hediye etti. Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan'ı işaret diliyle alkışlayan sporcular ikincilik kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.