İşkur Eğitimlere Devam Ediyor

İşkur Eğitimlere Devam Ediyor

İşkur Eğitimlere Devam Ediyor

A+A-

Temel amacı çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikrinin işsizlerde oluşmasını sağlamak olan ve 24 Temmuz 2017 tarihinden bu yana Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İş Kulübü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Her hafta farklı meslek, farklı mezuniyet ve yaş gruplarına beşer günlük eğitimler veren İş Kulübü, Geçtiğimiz hafta da Denizli’nin önde gelen firmalarından Er Bakır Elektronik Bakır Mamulleri A.Ş. insan Kaynakları Uzmanı Tuğba Çelebi Akın’ı konuk etti. İş Görüşmeleri - Mülakat Teknikleri hakkında bilgilerini ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaşan Akın, aynı zamanda uygulamalı mülakat da yaptı.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İş Kulübü Lideri Taner Beter: ‘’ Bu gün eğitime katılan 30 kişi ile birlikte toplamda 176 kişiye aynı eğitim verildi.

  Yapılan çalışmalar ile kişilerin özgüveni artıyor ve istihdam edilebilirlikleri artırılıyor. Denizli İŞKUR olarak temel hedefimiz istihdam olduğundan yapılan çalışmalara aynı hızda devam edeceğiz ‘’ dedi.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.