İsmail Makav Kansere Yenik Düştü

İsmail Makav Kansere Yenik Düştü

Denizli, Büyükşehir olmadan önce Tavas ilçesinin Kızılcabölük belediyesinde kültür sanat bölümünde çalışmakta olan İsmail Makav  Hayatını Kaybetti.

A+A-

İsmail Makav’ın ölüm haberini Kızılcabölük Eski Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu sosyal medya hesabı facebooktan paylaştığı mesaj ile haber etti.

Uslu yapmış olduğu paylaşımında;

“Belediye Başkanlığımda Beraber çalıştığımız, birçok kültürel ve sosyal etkinlikte birlikte mücadele ederek Kızılcabölük’ün tanıtımı için koştuğumuz, gönül insanı, kardeşim İsmail Makav’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. 28 Nisan günü Bursa’da yaptığımız etkinlikte bizi yalnız bırakmamış güzel bir ev sahipliği yapmıştı, kitaplarımı da imzalamıştım. Amansız hastalığa karşı mücadelede maalesef yenik çıktı. Gönüldaşım, Güzel insan mekanın cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin. Merhumun Cenazesi 6 Temmuz Cuma günü Cuma namazından sonra Kızılcabölük Demirci camisinden kaldırılacak Kızılcabölük mezarlığına defnedilecektir.” ifadelerini kullandı.

İsmail Makav Kimdir?

5 Ağuston 1966 doğumlu olan. İsmail Makav’ın 2 kız 1 oğlan olmak üzere 3 çocuğu var. Kızları evli olan Makav’ın oğlu üniversiteden yeni mezun oldu. İsmail Makav Denizli Büyükşehir olmadan evvel daha sonra Tavas ilçesine bağlanan Kızılcabölük Belediyesinde kültür sanat bölümündeçalışıyordu. Daha sonra ailesi ile Bursa iline yerleşen İsmail Makav, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyordu. Makav, İpek böcekciliği ve ipek üretimi projesinde öğretici Dokuma ustalığı yapmakta idi. Makav’ın eşi de aynı projede görevliydi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.