İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanı izle Star TV 22 Mart

İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanı izle Star TV 22 Mart

İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanını Star TV üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Başrollerinde Özcan Deniz ile Aslı Enver'in oynadığı İstanbullu Gelin dizisinin 78. yeni bölümü 22 Mart Cuma akşamında Star TV ekranlarında yayında olacak.

İstanbullu Gelin 77. yeni bölüm fragmanında; Boran kardeşler yeni eğlence olarak Boran'ı bulur. Osman'ın sevgilisi artık isteyen 1. gelin ilan edilir. Süreyya durumun farkına varırken Esma ise iyice tedirginleşmiştir. Esma, Osman'ın kendisini üzmeyeceğinin farkındadır.

Boran kardeşlerin gecesi Boran kadınları tarafından baskına uğrar. Ve kadınlar gördükleri manzara karşısında büyük bir şok geçirirler.

İSTANBULLU GELİN 77. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Faruk büyük bir yanlışlık yaparak Özgür'e mesaj atar. Süreyya’ya atmak istediği bu mesaj sonrasında Özgür’ün Faruk ile ilgili hislerini yeniden alevlendirir. Faruk hata yaptığını anlayarak Özgür’e durumu izah etmeye çalışır. Özgür mesajın mutluluğu ile Faruk'u öper.

Faruk’a sürpriz yapmak isteyen Süreyya ise o esnada otele gelerek manzara ile karşı karşıya kalır. Süreyya gördüğü manzara karşısında şok olur. Faruk da şok geçirmektedir. Hem Özgür’ün onu öpmesine hem de Süreyya’nın onları görmesine inanmak istemez. Ancak yine de Süreyya'ya açıklama yapmak zorundadır.

Süreyya'nın isteği sonrasında Faruk her şeyi anlatmaya karar verir. Süreyya bir mesajla kocasının dudaklarına yapışan bu kızın amacının ne olduğunu bilmek ister. İpler kopma noktasına gelir. Faruk, Süreyya'ya şaşkın olduğunu ve asla onu aldatmayacağını anlatmaya çalışır. Faruk anlattıkları sonrasında öfkelenerek deliye döner.

İstanbullu Gelin 78. bölüm fragmanı izle

Süreyya duydukları sonrasında yaşananları içine sindirmeye çalışır. Esma Sultan da Faruk’un Süreyya’dan özür dileyişine kulak misafiri olur.

İpek ile Fikret için artık yeni bir sayfa açılmıştır. Yeniden evlenen her şeye en baştan başlayan çift yeniden balayı yaşarlar. Adem ve Dilara ile olan sorunların çözülmesi için ilk adım atılır. Dilara ne kadar zor olsa da Adem’in mantıklı davranışları karşısında mantık yürütmeye çalışır.

Süreyya’nın Faruk ile Özgür’ü birlikte gördükten hemen sonra ortaya çıkan fırtınadan Özgür de nasiplenir. Özgür hastaneye kaldırılır. Bu haberi alan Okan ise kendini Boranlar’ın konağında bulur.

İSTANBULLU GELİN 77. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.