İstanbullu Gelin bugün 4 Ocak neden yok? İstanbullu Gelin 69. yeni bölüm ne zaman?

İstanbullu Gelin bugün 4 Ocak neden yok? İstanbullu Gelin 69. yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi İstanbullu Gelin, 4 Ocak Cuma gününde yayınlanmayacak. İstanbullu Gelin 69. bölümü ne zaman yayınlanacak? İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin neden yok bitti mi?

A+A-

Star TV ekranlarının fenomen dizisi İstanbullu Gelin, 4 Ocak Cuma gününde yayınlanmayacak. İstanbullu Gelin 69. bölümü ne zaman yayınlanacak? İstanbullu Gelin 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin bu hafta yok. İstanbullu Gelin dizisi hakkında Star TV ekranlarından bir açıklama gelmezken 69. yeni bölümünün yeni haftalarda yayına girmesi bekleniyor.

 

İstanbullu Gelin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

 

Esma ve Garip düğünü için kızlar heyecanla hazırlıkları sürdürürken Faruk ve Fikret’in aklında bambaşka bir telaş, soru vardır; kim, nerede yaşayacak… Esma’nın tavrı Faruk ve Fikret için beklenmedik olsa da verilen cevap neticesiyle Faruklar yeni bir yola çıkma kararı alırlar. Konakta aileyi bir arada tutabilmenin çarelerini arayan Süreyya için susmak zorlaşırken bir de Senem’in Adem’le ilgili sırrına ortak olmak zorunda kalır. Herkes değişen hayatlarına kendince tutunabilmek için çözüm yolları aramaktayken Esma dengeleri değiştirecek bir karar alır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.