İşte Horoz'un Yeni Teknik Adamı

İşte Horoz'un Yeni Teknik Adamı

Denizlispor’da haftalardır süren teknik direktör bilmecesi sona erdi. İşte Denizlispor’un yeni teknik direktörü.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de İstanbulspor’la sözleşme imzalayan Fatih Tekke'nin yerine teknik direktör arayışlarına giren Denizlispor, eski teknik adamlarından Osman Özköylü'ylü ile anlaştı.


Denizlispor'da daha evvel 2011-12 sezonunda çalışan Özköylü, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulunun katılmış oldukları imza töreni ile 2 senelik sözleşme imzaladı. 

Ligin en deneyimli teknik adamlarından bir tanesi olan Osman Özköylü, Denizlispor'dan ayrılmasının ardından Erciyesspor, Osmanlıspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Samsunspor, BŞB Erzurumspor ve son olarak geçtiğimiz sene Adanaspor'u çalıştırmıştı. Yeşil-siyahlı ekip, Özköylü'nün takımın başına geçmesinden sonra iç ve dış transferi hızlandıracak.

İstifa İddiası Ortalığı Karıştırdı

Bu arada Denizlispor'da 27 Mayıs'ta yapılan kongre ile göreve tekrardan seçilen Mustafa Üstek başkanlığındaki yönetimin şehirden destek alamadığı gerekçesi ile istifa edeceği iddiası camiada karışıklık çıkardı. Yeşil-siyahlı yönetim, sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan iddialar üzerine bir açıklama yaparak görevlerinin başında olduğunu duyurdular. Yönetim tarafından yapılan açıklamada çıkan söylentilerin asılsız olduğu ve itibar edilmemesi gerektiği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.