İşte Öztürk'ün Dev Projesi!..

İşte Öztürk'ün Dev Projesi!..

İşte Öztürk'ün Dev Projesi!..

A+A-

Denizli İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Berna Öztürk görevine başladı. Denizli Kamu Hastaneleri birliği genel sekreterliği yaptığı sürede büyük başarılara (mesela sünnet merasimleri düzenlemek) imza atan Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna oturur oturmaz ilk dev projesine imza attı.

İşte o ilk dev projesi şu; İl Sağlık Müdürlüğü Basın biriminden mevcut olan medya mail adreslerinden AKİSHABER’i silmek oldu.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliği  yaptığı sürece kendi sosyal medya hesabından sürekli vatandaşlarla ve kendisini eleştirilenlerle polemiğe girip gündemden düşmeyen Berna Öztürk, gösterdiği büyük performansına ödül olarak Denizli İl Sağlık Müdürü oldu.

Genel Sekreterliği döneminde eşinin bir özel hastaneye ortak olmasından dolayı siyasilerden, milletvekillerinden, diğer siyasi parti il başkanlarından ve medyadan kendisine yöneltilen hiçbir soruya cevap vermemesi ile dikkat çekmiş ve gündemden hiç düşmemişti.

AKİSHABER’in daha önce kamu adına sorduğu soruları sormaya devam edeceğimizi de belirtiyoruz.

Vatandaşın haber alma özgürlüğü olan gazete ve bir internet haber gazetesi olan AKİSHABER’i kendi sosyal medya hesabından silmesi ve İl Sağlık Müdürlüğünde haberlerin basına servis edildiği mail adresinden silmesi de ilk icraat ve dev bir proje olduğunu göstermiş oldu.

Denizli Sağlık alanında tel tel dökülürken, ilçe hastanelerinin bir çoğunda sağlık hizmeti tam anlamıyla verilemezken, hastanelerde taciz olayları yaşanırken,  İl Sağlık Müdürü olarak atanan Berna Öztürk’ün ilk icraat olarak AKİSHABER’in mail adresini, mail grubundan sildirmesini kamu oyunun takdirine bırakıyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.