İttifak Trafiğinden Sonuç Çıktı

İttifak Trafiğinden Sonuç Çıktı

CHP ve İYİ Parti arasında bugün hızlı bir ittifak trafiği vardı. Görüşmelerde Denizli’yi de yakından ilgilendiren bir netice çıktı.

A+A-

Kulislerden edinilen bilgilere göre iki parti ittifak konusunda anlaşmaya vardı. Anlaşma sağlanan Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve İstanbul’da CHP aday çıkaracak. Denizli, Balıkesir, Trabzon, Samsun ve Erzurum’da CHP aday göstermeyecek ve İYİ Parti’yi destekleyecek. Mersin’deki durum ise iki liderin görüşmesinden sonra netlik kazanacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 20.00'de bir araya geldi. Akşener başkanlığındaki İYİ Parti heyetinde Cihan Paçacı, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yer aldı.

Genel Merkezin Takdiridir

Bu arada İYİ Parti’nin Balıkesir Milletvekili ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok da gazetecilerin, “Adaylığınızı çekmeniz söz konusu mu?” sorusu üzerine, “Genel merkezlerin takdiridir. Genel merkezler ne derse o olur” ifadelerini kullandı.

Balıkesir'de İYİ Parti'nin adayının desteklenmesi kararı sonrası CHP, Balıkesir'de Ahmet Akın'ın adaylığını geri çekecek.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.