İYİ Gençlikten Farkındalık Maçı

İYİ Gençlikten Farkındalık Maçı

İYİ Parti Gençlik Kolları engelliler haftası münasebeti ile engelli bireylerin çekmiş oldukları sorunlara dikkatleri çekmek için örnek bir organizasyon yaptılar.

A+A-

İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması nedeni ile Denizli Engelliler Futbol takımı ile dostluk maçı yaptılar. Mücadeleyi İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün , Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin , milletvekili  aday adayları, birçok partili ile beraber vatandaşlar  da izlediler.

Yapılan karşılaşmadan sonra İyi Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bayram Can Çapar , Denizli engelliler Futbol Takımı Kaptanı Ramazan Altuğ’a tatlı ikram ederken mücadelede renkli görüntüler sahnelendi.

Kutlama Haftası Değil

Maçın başında kameralara açıklama yapan Denizli Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ, engelliler haftasının bir kutlama haftası olmadığını, bir farkındalık günü olduğunu, görme engelli kardeşlere yol yaparak  ya da kendilerinin sorunlarını çözerek kendilerinin engellerini ortadan kaldırabileceklerini, İyi Parti gençlik kollarıyla yapılan bu farkındalık projesinin güzel bir şekilde amacına ulaştığını söyledi.

Daha sonra açıklama yapan İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Avukat Bayram Can Çapar, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla bu organizasyonun yapıldığını, engelli kardeşlerin çektikleri sorunlara dikkat çekmek istediklerini, bu şekilde 10-16 Mayıs Engelliler haftası olması nedeni ile birçok insana yaptıkları bu sosyal sorumluluk projesinin amacına ulaşacağını umduğunu belirtti.



Herkes Bir Vatandaş

Yapılan karşılaşma ile alakalı konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün , Gençlik Kolları ve Engelliler Futbol takımı ile haftanın öneminden ötürü bir maç düzenlendiği, kendilerinin onlara destek için burada olduklarını, kendilerinin İYİ Parti olarak insanoğlunu hangi beden ile olursa olsun bir vatandaş olarak gördüklerini ve hiçbir zaman yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla burada olduklarını dile getirdi.

Renkli görüntülerin sahnelendiği maç karşılıklı goller ile sona ererken, taraflar dostluk kazandı diyerek maçtan sonra baklava yiyip sohbet ettiler.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.