İYİ Parti Aile Şirketi Değildir

İYİ Parti Aile Şirketi Değildir

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, teşkilattaki istifalar ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Dün partiyi ve teşkilatı yaralama gayretinden olan bir haberle karşılaştıklarını ve bazı iyi insanların bu oyuna alet edilmesinin kendilerini  çok üzdüğünü dile getiren Başkan Demirci, şu anki İyi Parti Merkezefendi İlçe yönetiminin, milletvekilliğine adaylığını koymasından ötürü başkanlıktan istifa etmiş olan Şule Türkarslan tarafından oluşturulduğunu, ondan boşalmış olan başkanlık makamına yönetim kurulu içinde yapılmış olan oylama sonucunda şahsının seçildiğini dile getirdi.

İYİ Parti Aile Şirketi Değildir

Başkan Demirci, basından takip ettiği kadarı ile bahsi geçen istifaların, bu yönetim içinden olduğunu, istifalar incelendiği zaman dilekçe sahiplerinin birçoğunun, Şule Hanım tarafından yönetime alınmış, kendisinin aile fertleri ve çalışma arkadaşlarından meydana gelindiğinin görüldüğünü,  ve gerekçe olarak da adaylığı döneminde ilçe yönetiminin kendisini desteklemediği vurgusunun yapıldığını,  kendisi tarafından (aile ve çalışma arkadaşları dâhil) meydana getirilen bir yönetimin “başkanım” dediği bir kişiyi desteklememesinin abesle iştigal olduğunu vurguladı.

Teşkilata Yıkmaya Çalışıyorlar

Kendi başkanlığı zamanında bazı yönetim kurulu üyelerinin, özel, ailevi, mesleki ve ikiz görev gibi nedenlerden ötürü başkan olarak kendisine vermiş olduğu istifa dilekçelerinin, bugünmüş gibi basına servis edilmesini Denizli kamuoyuna ve değerli İYİ Parti ailesinin değerlendirmesine bıraktığını belirten Başkan Demirci, Sonuç olarak; kişisel ikballerinin olmayışının  nedenini, İlçe teşkilatına yıkma amacında olanlara Genel Başkanının şu sözü ile yanıt vermek istediğini belirtti ve Genel Başkan Akşener’in “ Ne kazanınca vicdanımızı kaybederiz, ne de kaybedince vakarımızı. Dedikoducunun, dedikodusundan yılmayız. Sabaha iktidar umanlar, bizimle yola çıkmasın.” Sözünü anımsattı.Aslı astarı olmayan karalamalarla İYİLİK Hareketini sekteye uğratmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamayacaklardır. Elinizdeki kara lekeleri İYİ Partinin İYİ iNSANLARINA SÜRECEĞİNİZE ELİNİZDEKİ KARAYI KENDİNİZE SÜRÜN...

Cesurlar Devam Edecek

Başkan Demirci, Denizli ilinde genel seçimlerden başarıyla çıkmış olan, hafta sonu binlerce sevdalısı ile genel kurulunu yapmış olan, kendi değeri olan Milletvekili Yasin Öztürk’ü GİK üyeliğinde görme mutluluğunu yaşamış olan cesurlar olarak, medeniyet yolunun taşlarını döşemeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.