İYİ Parti'den Denizli'de gençlik aşısı!

İYİ Parti'den Denizli'de gençlik aşısı!

15 Nisan Pazar gününde İYİ Parti il basında Denizli Gençlik Kolları tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

İYİ Parti'de Denizli Gençlik Kolları tanışma toplantısı yapıldı. 15 Nisan Pazar gününde İYİ Parti il basında yapılan toplantıda çok sayıda Denizlili genç yer aldı. Tanışma ve istişare adı altında gerçekleştirilen toplantıda gençlerin sorunları dinlenirken bunlara çözüm yolları arandı. İYİ bir gelecek adına bir araya gelen gençler memleket sevdası adına bir arada olacaklarını söyledi.

14 Mart tarihinde İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Denizli Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilen ve “Çalışmalara ve etkinliklere hızla devam edeceğiz” diyen Başkan Bayram Can Çapar açıklamasında, "Bizler memleket sevdası ile yanıp tutuşmaktayız. Her zaman fırsat eşitliği için mücadele vermeye devam edeceğiz." dedi.

Bayram Can Çapar'dan Açıklama

Bayram Can Çapar açıklamasının devamında, “Samimiyet, vicdan ve fedakarlıktan yoksun olan tüm siyasi hareketler bizim gözümüzde başarısızdır. Onlar yok olmaya her zaman mahkumdurlar. Bizler, mevcudiyetini ve istikbalini aziz vatan uğruna harcayan; memleket sevdası nedir bilen; Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkan; demokrasi için savaşan; medeniyet yolunu oluşturacak olan gençleriz. Bizler aklımızla alay edenlere "Dur Kardeşim" diyebilen İYİ gençleriz. İnandığımız değerler adına mücadele edeceğiz. Herkesi doğru bildiğimiz bu yolda İYİ olmaya davet ediyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.