İYİ Parti'den işsizlere maaş vaadi!

İYİ Parti'den işsizlere maaş vaadi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde Suriyelileri göndereceğini ve işsizleri maaşa bağlayacağını sözlerine ekledi.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Suriyeliler konusunda net tavrını takındı. Mersin'de yaptığı konuşmada vatandaşlara hitap eden Akşener, seçildiği takdirde Suriyelileri göndereceğini ve işsizlere maaş bağlayacağını söyledi.

Mersin'de vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sözünde durarak 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olduğunu resmen açıkladı. Türkiye olarak yeniden düzlüğe çıkacaklarının sözünü veren Akşener konuşmasında;

"Buradan Cumhur İttifakı'ndaki kardeşlerime sesleniyorum. Her birinizi münafık olarak nitelendiren bir Cumhurbaşkanı adayınız var. Biz tek başımıza yola çıktık. Ben hiçbir zaman sözümden caymadım. 100 bin imza ile yola çıkacağım dedim ve başardım. 25 Ekim'den bu yana söylüyorum. 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayıyım."

"Mersin bugün 200 bin mülteci ile yan yana yaşıyor. Hayat standartları oldukça düştü. Sayın Erdoğan'ın yanlış politikaları neticesinde 200 bin Suriyeli kardeşimiz Mersin'de yaşıyor. Buradan söz veriyorum. Cumhurbaşkanı seçildiğimizde Suriyeli kardeşlerimizle Suriye'de iftar açacağız. Her bir gencimize iş bulacağız. İş bulamıyorsam eğer vatandaşlık maaşı ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.