İYİ Parti’den Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti’den Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Şule Türkarslan 10 Nisan Polis Haftası ile alakalı bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

10 Nisan Polis Haftası tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ziyaretler, kutlamalar ve çeşitli etkinliklerle gece gündüz demeden zor koşullarda görev yapan ve tek amaçları halkın güven ve huzuru olan Polis teşkilatının 173. Yılı kutlanmakta.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Şule Türkarslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Nisan Polis Günü münasebti ile Çınar, Sevindik,ve Bereketli Polis Merkezlerini ziyaret ederek baklava ikram etti.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Şule Türkarslan ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:

 

“Türk Polis Teşkilatı, 173 seneye dayanan bir geçmişe sahip ve devletin en köklü ve sağlam kurumlarından bir tanesidir. Bu teşkilatta çalışan onurlu emniyet mensupları yasalara bağlı kalarak, üstün bir görev anlayışıyla halkın huzur ve güveni tesis etmek için ve can ve mal emniyeti sağlamak için gecelerini gündüzlerine katarak kendilerinden ve ailelerinden fedakârlık göstererek hizmetlerine devam etmektedirler.”

 

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Şule Türkarslan, milletini korumak pahasına hayatını, canını feda eden ve vatanı, milleti ve bayrağı için şehadete eren tüm emniyet görevlilerine Allah'tan rahmet diledi ve 10 Nisan Polis Haftası vesile ile tüm emniyet çalışanlarının Polis haftasını kutlayarak kendilerine sağlık ve mutluluklar dileklerini iletti.

Başkan Türkarslan, sözlerini “Allah tüm emniyet mensuplarının yardımcısı olsun”, diyerek tamamladı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.