İyi Parti Denizli’den 5 İlçeye Daha Atama

İyi Parti Denizli’den 5 İlçeye Daha Atama

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün yeniden göreve geldikten sonra  yaptığı yapılandırma çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Geçtiğimiz aylarda İyi Parti Genel Merkezinden, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın imzalı gelen tavsiye yazısı ile İyi Partili pek çok il başkanlığı istifasını vermişti. İstifa edenler arasında İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı da vardı. İstifaların ardından Denizli il başkanlığına yeniden Hasan Akgün atanmıştı. Göreve yeniden gelmesinin ardından kendisini bu makama layık gören herkese teşekkürlerini sunan Akgün, hızlı bir şekilde yapılandırma çalışmalarına başlamıştı.

6 İlçe Başkanı Belli Olmuştu

Hasan Akgün tarafından geçtiğimiz ayın ortalarında 6 ilçe başkanı, ilan edilmişti.  Bunlar; Tavas- Bekir Yakıt, Kale - Ali Yankayış, Beyağaç- İsmet Şener, Sarayköy- Pembe Pervin Pamukçu, Bekilli- Gökhan Güleçyüz, Merkezefendi- Hakan Demirci idi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün tarafından yapılan açıklamada, genel merkez tarafından İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı'na atandıktan sonra, yeniden yapılandırma çalışmaları çerçevesinde bugün 5 İlçe başkanın daha atadığı ifade edildi ve görev almış olan tüm ilçe başkanlarını tebrik ettiğini, çalışmalarında başarılar dilediğini dile getirdi.

Atanan ilçe başkanları şu şekilde

Çal- Mustafa BERBER

Baklan - Mustafa ACAR

Babadağ- Ayşen YÜMSEK

Acıpayam- Muzaffer AKYOL

Çameli- Oğuz Buğra TUR

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.