İYİ Parti Denizli Kararını Verdi

İYİ Parti Denizli Kararını Verdi

İYİ Parti’de merkezden ilçe teşkilatlarına gelen “istifa edin” tavsiyesi ile gözler Denizli İl teşkilatına çevrildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, genel merkezin almış olduğu tavsiye kararı ile yönetimi ile beraber istifa edeceğini dile getirdi. İYİ Parti’de taşra teşkilatlarında yenilenme çalışmalarına olanak tanımak ve yapılacak çalışmalarını hızlandırmak amacı ile tüm il başkanlarının yönetimleri ile birlikte istifa etmeleri yönünde tavsiye kararı alınmıştı.

Koray Aydın Yazı Yolladı

Bahsi geçen karar, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzası ile il başkanlıklarına dün iletilmişti. Koray Aydın tüm ilçe başkanlarına göndermiş olduğu yazıda, “Daha yeni başlıyoruz” sloganı ile 12 Ağustos’ta yapılmış olan 2. Olağanüstü Kurultay’da partinin genel merkez organlarının tekrardan seçildiği anımsatılarak, bu çerçevede ilk hedefin yaklaşan yerel seçimlere dönük çalışmaların hızlandırılmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın bu yazısının ardından gözler İYİ Parti il teşkilatlarına çevrildi. Dün yollanan yazının ardından Türkiye çapında çatlak bir ses çıkmadığı ve genel olarak herkesin bu duruma ılımlı yaklaştığı da gelen bilgiler arasında

Akgün Kararını Verdi

Konu ile alakalı açıklamada bulunana İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Denizli’nin ilk çoban ateşinin yakıldığı il olduğunu ve kendisinin de pazartesi günü yönetim kurulunu toplayıp gereğini yapacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.