İYİ Parti'li Köseoğlu'nun Manifestosu

İYİ Parti'li Köseoğlu'nun Manifestosu

Denizli İYİ Parti 27. Dönem milletvekili aday adayı Hüseyin Köseoğlu İYİ Parti ile yapacakları icraatları açıklayan bir mesaj paylaştı.

A+A-

Açıklamasında Devlet geleneğine uygun bir dış politika ve halk ile barışık bir iç siyaset anlayışlarının olacağını dile getiren Köseoğlu, hukukun üstünlüğüne sahip çıkacaklarını, adaleti tesis edeceklerini, OHAL’siz bir Türkiye olacağını, Parlamenter sistemi tekrar getireceklerini, üretim ekonomisinin önünü açacaklarını ve aldatılmayan bir siyasi irade olacaklarını vurguladı.

Demokrasi, Adalet, Bağımsız Yargı vaat ettiklerinin altını çizen Köseoğlu, Türkiye’nin ve Türk Milletinin çıkarlarını büyük bir ciddiyetle ve barışçıl yollarla koruyacaklarını dile getirdi.


Bir zamanlar yaptığı hasat ile yeni traktör almaya giden bir toplumdan traktörünü satan bir topluma geçildiğini belirten Köseoğlu, asgari ücretle çalışanların hakkını savunmak için, Denizli’nin hak ettiği değere kavuşabilmesi ve turizmde çığır açabilmesi, Denizli markalarının dünya piyasasında yer alabilmesi, özgür, bağımsız ve tarafsız bir yargını tesisi, kadınların ve gençlerin iş kaygıları yaşamaması ve emeklilerin ay sonunu nasıl getireceklerini düşünmemeleri için çalışacağını belirtti.

Hüseyin Köseoğlu Kimdir?

1954 senesinde Denizli’de dünyaya gelen Hüseyin Köseoğlu, Üniversiteye kadar eğitimini Denizli’de tamamladı ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden 1978’de mezun oldu. 1978’de SSK Nazilli Hastanesinde göreve başlayan Köseoğlu 79’da SSK Denizli’ye atandı. 83’te burada servis şefi, 87’de Emsan İnşaat Aş. Finansman müdürü oldu. 95 senesinde Güneş Sigortada İrtibat Bürosu Sorumlusu oldu.

Köseoğlu İYİ Parti kurulduğunda Denizli İl Yönetiminde kurucu üye oldu ve daha sonra gerçekleştirilen kongrenin ardından yönetime girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.