İYİ Parti Yönetim Kurulu Toplantısını Irlıganlı’da Yaptı

İYİ Parti Yönetim Kurulu Toplantısını Irlıganlı’da Yaptı

İYİ Parti Pamukkale ilçe teşkilatı olağan Yönetim Kurulu toplantısını Pamukkale İlçesinin Irlıganlı Mahallesinde kalabalık bir topluluk eşliğinde gerçekleştirdi.

A+A-

Dün akşam kalabalık bir toplulukla beraber gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısına Av. Adem Süpçin başkanlık etti. Yönetim Kurulu Üyelerininde katıldığı toplantıya Irlıganlı mahallesi sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Hem İYİ Parti Pamukkale Yönetim Kurulu Üyeleri mahalle sakinleri ile tanıştırıldı,hem de mahallelilerin dertleri dinlendi.

Toplantıda Av.Adem Süpçin mahalelilere seslenirken,Yönetim Kurulunda Bulunan bayanlarda mahalleli kadınlarla birlikte sohbet ederek sorunlarını dinledi.Irlıganlılar Başkan Süpçin’e İYİ Parti seçime girebilecek mi? Türkiyenin ekonomisi ne olacak? Biz çiftçilerin durumu ne olacak? Irlıganlı diğer mahallelerden neden ayrı tutuluyor? Her mahalleye bir şeyler yapılırken Irlıganlıya bir yol bile neden yapılmıyor? Başlatılan bir çok proje Suriyelilere maddi imkan sağlamak için durduruldu buna dur denilmeyecek mi? Suriyelileri işlere yerleştirilirken bizim işsiz kalmamız kimsenin umurunda değil mi? Sorularını sorarken Irlıganlıların tek tek yakındıkları konular dikkat çekti.

Vatandaşlardan birinin ‘’ben park bahçelerde çalışıyordum.Mevsimlik bir işçiyim,mevsim sonunda bizlere çıkış verilir. Tekrar iş için gittiğimizde ‘’suriyelilerin işe ihtiycı vardı onları yerleştirdik,şimdi sizlere ihtiyacımız yok.İhtiyaç olduğunda sizlere haber verilecek dendi.Biz ekmeğimizi nerden ve nasıl kazanacağız,biz bu devletin vatandaşı olarak açıkta kalıp geçim sıkıntısına düşerken başkalarının düşünülüp ona göre hareket edilmesi hak mı?’’dedi.

Diğer bir vatandaşsa ‘’Irlıganlıdan Kanadaya nar ihraç eden ilk kişi benim.Ama artık bunu yapamıyorum.Ekonomik ve bir çok engelleyici unsurlardan dolayı üretmemiz ve ürettiklerimizin maddiyata dönüştürülmesi engelleniyor.Irlıganlıda üretilen Nar yok ediliyor.Kooperatif kuramıyoruz,Destek görmüyoruz.Destek verilen alanlarda da verilen desteğin iki katını geri ödemek zorunda kalıyoruz.Bu da üretimi olumsuz etkilediği için çiftçi ve hayvan üreticisi eli kolu bağlı umutsuzca bekliyor.’’dedi.

Tüm bu sorulara İYİ Parti’nin yapacakları ve uygulayakları proğram dahilinde cevap veren Süpçin; ‘’Arkadaşlar,bu günlerde yaşadığımız bir çok şeyin hukukla veya akılla bir izahı yoktur. Yapılan uygulamaları hepimiz hayret,şaşkınlık vede soğukkanlılıkla takip etmekteyiz.Artık korkunun ecele faydası yoktur atasözümüzün canlı örneklerinin sergilendiği bir zaman diliminden geçmekteyiz.İktidarın tüm kadrolarını saran korku, kendilerine hakların ihlal edildiği durumlar,gayri ahlaki haller ve vatandaşını hiçe sayan görüntüler sergilettirmektedir.Onları saran bu korku,İYİ Partiyi çare olarak gören vatandaşın elinden alarak kendilerine mahkum edercesine, seçime girmemesi yolunda tüm engellemeleri işleve koyacak hallere düşürmektedir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar hukuki tüm yollar değerlendirilerek ve de en önemlisi sizlerin çok kıymetli destekleriniz alarak İYİ Parti bu seçime girecektir. İYİ Parti, sizlerle birlikte bu kısır döngüden,bu hukuksuzluktan ve tek adam döneminden Türkiye’yi Kurtaracaktır. İYİ Parti çiftçisinin,üreticisinin,sanayicisinin Halkının ve gençlerin yanında duracak,gecesini gündüzüne katarak bozulan her şeyi düzeltmek için bıkmadan yılmadan çalışan kadrolarla iktidara gelecektir.’’dedi.

Irlıganlı halkıyla birlikte gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı iyi dilek ve temennilerle sonlandırılırken,günün hatırasına fotoğraf çekildikten sonra, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri kalabalık bir konvoyla mahalleden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.