İYİ Partili Şule Türkarslan Muhtar Ziyaretinde

İYİ Partili Şule Türkarslan Muhtar Ziyaretinde

Ayakkabıları eskitmeye geldik parolası ile yola çıkan İYİ Parti’de Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan muhtar ziyaretlerine tüm hızla devam ediyor. Türkarslan, 1200 Evler, Akçeşme, Alpaslan, Altıntop, Bahçelievler, Başkarcı, Servergazi, Gerzele, Karaman, M.Akif Ersoy, Selçukbey, Sevindik, Sümer, Şemikler, Şirinköy mahalle muhtarlarını ve mahallenin önde gelen isimlerini ziyaret etti.

Aktif Siyaset Parolası

Genel Başkan Meral Akşener önderliğinde kurulduğu günden bu yana aktif bir siyaset izleyen İYİ Parti’nin koltuklarında oturan değil ayakkabıları eskiten siyasilerinden olacaklarını dile getiren Türkarslan, sorumluluk alanlarında olan yerleri karış karış gezerek, halkın içinde olarak, her kapıyı çalarak halkın nabzını tutacaklarını ve ayrım yapmaksızın, kutuplaştırıcı olmayan bir dille ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti.

İYİ Parti’nin tüm Türkiye’de kucaklayıcı bir siyaset yürüttüğünü, liyakata dayanan yapılanması ile kısa bir zamanda  çok büyük bir yol aldığını söyleyen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan, kendilerine düşen görevi hakkıyla yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Yaptığı ziyaretlerde kendisine ve partisine gösterilen sıcak ve samimi karşılamalardan memnun olduklarını dile getiren Türkarslan, muhtarları ziyaret etmeye ve aktif siyaset tarzını sürdürerek İYİ Partiyi anlatmaya, halkın yanında olup onları dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.