İYİ Partililer Harekete Geçti

İYİ Partililer Harekete Geçti

Türkiye'nin 4 bir tarafından on binlerce İYİ parti mensubu vatandaş, Genel Başkanlığa tekrar aday olmayacağını  ilan eden Meral Akşener'i ikna etmek için harekete geçtiler.

A+A-

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar ilinde yapmış olduğu çalıştayda Meral Akşener, olağanüstü kongre kararı aldığını ifade etmişti. Bu karardan sonra ise Akşener, sosyal medya hesabından genel başkanlığa yeniden  aday olmayacağını dile getirmişti.


İYİ Parti'nin bu çıkışından sonra Başkanlık Divanı olağanüstü toplanıp, Akşener'e yüzde 100 mutabakat ile tam destek verdiklerini ilan eden açıklamayı yapmışlardı.

Bu gelişmelerden sonra İYİ Parti üyesi on binlerce kişi de harekete geçti. Türkiye'nin 4 bir tarafından on binlerce partili, ikna etmek amacı ile Meral Akşener'in Beylerbeyi'nde bulunan evinin önüne gitmeye başladılar.

Pankartlı Çağrı

Bu arada İYİ Partililer, Meral Akşener'in tekrardan genel başkanlığa aday olması amacı ile parti genel merkezine büyük bir pankart astılar. Pankartta, Meral Akşener'in bir konuşmasındaki sözlerine atfen "Biz de seni çok seviyoruz be..." ifadeleri yazıyordu.


İYİ Parti’de, olağanüstü kurultayda aday olmama kararını alan ve bunu ilan eden Genel Başkan Meral Akşener’i ikna gayretleri sürüyor. İYİ Parti Genel Merkezi’ne Akşener’in Afyonkarahisar kampında ifade ettiği “ Ben sizi çok sevdim be!.. ” sözleri ile, İYİ Partilerin “ Biz de seni çok seviyoruz be!.. ” cevabının yer aldığı büyük bir afiş asıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.